Saturday, 4 May 2013

1st BIGGEST GIVEAWAY BY OSM



Hai.!
(◕‿◕)

kawan - kawan serta semua para2 blogger dan kepada semua yang membace

Nampak tak tajuk yang dekat atas tuh.??


S0... kal0 nak j0in..m0h la k0me klik banner kat baw0h tu....
tak susah pon.. klik saner , klik sini , tepek8 banner dan link kan.. dah siap !
 JOMMM LERrr....




klik la saya ... banner tu la.. bukan sini... : )

 : HADIAH :

nak taw.???? klik banner... hee : )


: TAGGING :

semua yang nak j0in..
: )

Due Date : 31 MAY 2013 
lambat lagi tu..sempat sape2 yang nak j0in.. : )
Gud Luck semua.!

ADIOS.!!



#Es0k pergi ngundi lel0k taw.! psssttt... ade pesanan ni..es0k tu sape nak mengundi jangan la lupe bawak IC a.k.a Kad Pengenalan..kal0 tak bawak nanty dah tak b0leh ngundi.. RUGI taw.! <-- demam PRU (^ __ ^)


4 comments:

  1. dari segmen yang sama
    good luck
    done follow

    http://www.iuzira.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete
  2. ASSALAMUALAIKUM / selamat sejahtera, pastikan semua syarat dipatuhi dari like , follow dan semua . sila buat semakan , ia akan di check . jika gagal berbuat demikian penyertaan terbatal . wah ayat . haha . ping banyak2 k . this is serious talking and one more pastikan yang di-tag tu tahu dan belum di tag atau belum menyertai , jangan main tag je ok . thanks . peace .--->http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/ . tag lagi banyak besar kemungkinan boleh menang yaww .

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. SIngah dari GA yang sama^^. Jom singgah blog sy =)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete
  4. salam ukhwah , selamat pagi :) dari GA yang sama :) good luck :D
    http://awekbananana.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...