Friday, 3 May 2013

GIVEAWAY NASZ : SIAPA NAK TOPUP RM5?


- klik banner untuk JOIN -
join laaa..saje suke2 ,tak salah kan..moh ler kiter serbu.. hee :)


nak TAG sape ni.??? 
-tag semua la yang membace entry ni..harap join la ye.. :)


Tarikh tutup GA ni 
 09 . 05 . 2013 - jam 10.00 malam 



#join untuk kali pertama setelah lame menyepikan diri..hehee :) 

2 comments:

  1. salam kenal. dah follow awak.

    keputusan giveaway nasz : siapa nak topup rm5? dah release.

    Awak rasa awak menang tak? Cuba pergi semak di http://www.mohdnaser.com/2013/05/keputusan-giveaway-nasz-siapa-nak-topup.html

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  2. salam... ayu dtg dr giveaway yg sama...

    ada masa nanti datang la ke blog ayu ye...follow sekali..heheehe..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...