Monday, 6 May 2013

Oh kalkatu.!

H0laaa...

Nak tanya k0rang la kan.... Pernah jumpe KALKATU tak.??? Ala.. serangga yang kecik-kecik tu... yang terbang dekat LAMPU tu... 0rang tue-tue cakap.. Kalkatu ni wujud bile nak ribut... bet0l ke.???


Nak citer ni kat k0rang ni......

Semalam... waktu tengah teng0k tb.. sekali terase macam tangan ade s0mething yang bergerak-gerak tapi buat dunno je... S0.. bile terase lagi.. ase macam geli-geli je kat tangan.. bile teng0k jer..La... kalkatu rupanya..hee : ) ingatkan sek0r due je tapi bile pandang ke lampu.. NAH! kaw jahhh... berlambak-lambak..hahahaha :D ape tunggu lagi.. cepat2 la far tutup lampu.. Bia dye gelap..hahaha :D kejam kan... hohohoho....


Nak taw macam mana rupa Kalkatu.???Jom teng0k vide0 upin ipin ni...epis0de mana eh.?? tajuk : TANGKAP DIA.! hehehe : ) far ni peminat citer upin ipin taw.. cakap je epis0d mane..semua far taw.. semua nya pasal adik fa yang kecik uh..suke sangat dengan citer tu.. S0.. kenali la KALKATU anda.. hee : )





# lapar... bel0m makan lagi ni c0z tataw nak makan ape la hari ni. hee : ) Selamat LUNCH! korang <3


No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...