Monday, 6 May 2013

PRU 13 - Keputusan PENUH!

Hai.! Update lagi tentang berita terkini tentang PRU - 13.. Hari ni... semua keputusan telah dikeluarkan oleh pihak SPR.. S0... tempat anda kat mana.?? sape yang menTADBIR.?? jomm... tengok result : )

KEDUDUKAN KERUSI DEWAN UNDANGAN NEGERI YANG DIMENANGI 


sumber : laman web SPR

KEDUDUKAN KERUSI PARLIMEN YANG DIMENANGI


sumber : laman web SPR


Itu lah keputusan nya , ape-ape p0n semua nya telah ditentukan. Ini lah keputusan dari rakyat MALAYSIA.. Siapa yang mentadbir dan telah diberi kepercayaan harap dapat mengalas TUGAS dan TANGGUNGJAWAB masing2.. Jangan nak kelet0ng 0rang sana sini.. hehehe : )

M0ga PRU 13 ini tidak lah berlaku persengketaan dari kesemua parti yang ada.. sesame la kita berbaik-baik dan terus memajukan NEGARA ke arah negara yang berjaya dan aman.. PEACE YO!





# Demam PRU 13 sudah reda : ) suhu pada badan plak yang rasa demam.. haishh.. :')


No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...