Friday, 3 May 2013

taniah beb.!

Hai !
(◕‿◕)
kawan-kawan :)

Far nak typing sikit story tok hari ni.. 

Hari ni.. 
akan tercipta dan di dirikan lagi sebuah masjid..
SYUKRAN.!
sampai juga j0doh nya..

diam tak diam jer kawan far ni..taw8 jer dah nak kawen..
untung la kan.. dah sampai seru ke arah itu..
Alhamdullilah...

Aku d0akan kaw dan dye ::

 ~ Perkahwinan nya terus ke JANNAH
~ Dikurniakan baby yang t0mei-t0mei..
~ Dapat menjadi seorang isteri yang s0lehah di sisi suaminya..
~ Moga k0rang berdua dapat mengharungi hidup alam rumah tangga ni dengan penuh ketabahan dan bert0lak ansur dengan apa jua halangan yang mendatang..


#maaf la tak dapat datang.. aku kerja..papep0n.. taniah BEB.! <3 



No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...