Tuesday, 9 April 2013

ABPBH 2012....

Har.. rata8 laman sosial dan paper hari ni semuanya tentang ABPBH yang telah berlangsung semalam dekat Stadium Putra Bukit Jalil.. memg Far berpuas haty taun ini kerana pengacaranya yang meletop8..boomm... kebaaabooomm... hahaha :D

Dengan tema nya "Ledakan Geometri" siyesly gempak tapi stage kureng menarik lah.. macam terhad je.. tapi baju yang di tampilkan semua letop8 larhhh.. thanks to penaja iaitu "Lord's tailor" . sememangnya hasil jahitan mereka sangat lah cantik.. siyesly.. smart gituh.. senang citer ianya memenuhi cita rase larh.. tak rugi larh law seorang pereka kasut iaitu Datuk Jimmy Choo akan menempah suit dekat dyeorang..sememangnya rekaan yang dihasilkan memg menarik..

Artis wanita plak..jangan di katekan tak meletop.. meletop + panas je kan. bace gosip8 rata nya pakaian pelakon8 wanita dikritik hebat lagi8 RCW larh..kan..kan..kan.?? Tapi Far suke tengok pakaian yang diperagakan malam semalam..semuanya cantik8.. Tapi yang paling gempak... Artis kita kak didie alias..memg terkejut okeh.. siap rambut yang bentoknya 4 segi kat atas..ta berat ke kak.?? hehehehe ;) papepon itu lah ragam8 mase ABPBH.. memg M.E.L.E.T.O.P .!!!!!

Sebelom terlupe... the besh part mase scene gelak ta hengat mase Johan buat parody lagu shae uh.. memg kelakar okeh.. gegak gempita kejap rumah Far..seb bek la sekejap law lagi lame mau pengsan sebab gelak je.. hahahahahaha :D


#ta dapat tengok pembukaan coz keluar gi kedai beli roti GARDENIA.. sarapan tok esok.. So.. rakyat8 malaysia..jangan lupe bekfes okeh..hehehehe :P


No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...