Iklan Nuffnang

Wednesday, 3 April 2013

Rabu yang silent.! :")

fuhh.. ~ taun ni Far agak ke"buzy"an sedikit..Al-maklum la..semakin umo ni meningkat makin bnyak la dugaan dan suprise yang datang.. hee :) So.. Far tak sempat la nak ber"blogwalking" ke belog kawan8.. mungkin sebulan 2 ni.. Far jarang nak update belog mane tak nya.. pai bulan 6 ni jadual penuh dengan aktiviti.. bukan kemaheng ag kan.. ekekeke :)

So.. Far mencurik sedikit mase dan menggunakan kesempatan ini untuk menaip seketika.. Ooopss.. nampak tak ade gambar baby kat bawah tuh.??? mesti tertanya8 kan siapakah dak kecik yang di bawah uh..nanty Far citer esok je.. okeh ?? :) tata....

No comments:

Post a Comment

Salam Ukhwah kawan-kawan Alam Maya :)

Assalamualaikum.. Sejak 2 menjak ni agak kepenatan sedikit ke sana ke sini .. Menjadi seorang suri rumah kan memang la begini lagi2 skrg f...