Monday, 22 April 2013

FENOMENA kini.....????

Sejak kebelakangan ni.. Korang perasaan tak pelbagai FENOMENA yang telah berlaku sepanjang 2 tahun ini.?? FENOMENA apakah .?? Haa.... agak-agaknya pasti korang taw apakah FENOMENA yang far katekan... kan..??kan.???

FENOMENA ni rata-ratanya mendapat sambutan hangat di semua tempat.. Mule-mule FENOMENA hangat ni dimulakan dengan lagu "OPPA GANGNAM STYLE"... see...far taw dah kowang mesti tersedia maklum dengan FENOMENA ni.. hee :) mase ni.. tapayah cakap la..semua orang dok ber "GANGNAM" kan... aiyyookk.!! =_+"""" so..HOT~ siap PM kita jemput dia ber"GANGNAM" di PENANG... 

#sory too PM... mase uh Far rase ianya bukan jalan yang terbaik.patotnya kerajaan gunakan duit itu untuk jalan yang lebih baik.. banyak uh... 2 JUTA.!!!! bukan menyokong @ membangkang tapi ini luahan rase..huhuhuhu :)

Lepas uh... keluar plak satu FENOMENA "HARLEM SHAKE"..adoidoidoi... Lagi lah..FENOMENA ni far ta minat. So..Far tak ikuti perkembangan FENOMENA itu.. hee :) macam tak besh je kan..hik...hikk..

DAN sekarang.... FENOMENA chumel... korang rasa ape FENOMENA itu.?? huhuhuhu :)


FENOMENA " GWIYOMI
Mane taw tentang fenomena ni.. mesti la dekat LAMAN SOSIAL terkini..  FACEBOOK la..huhuhu.. Mule-mule jumpe satu parodi yang diberi tajuk " GI NGOJI "..pas uh terfikir-fikir.. FENOMENA apakah sekarang.. bile search dekat internet rupa-rupanya lagu "GWIYOMI"... Chumel nya...bagi far la kan.. terpulang hak sendiri nak menentukan.. ngee :) So... ape lagi..jom layan "GWIYOMI" sambil ikot rentak nya sekali..hak..hakk :D jom buat muke cute-cute + chumel-chumel..

jom layan sambil tuh boleh release tension.. KIKIKIKIKI


# makan tengah hari jom + jangan lupe solat.! chaw...! :)


6 comments:

  1. Pu3 pun pernah buat jgak style Gwiyomi nie.. Hahahahaa..!! Mmg cute arhh vdeo2 Gwiyomi kat Youtube tuh..

    #Best..Bestt.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha :D cute tak pu3 buat.. upload kt youtube nanty eh... hehehehe :)

      Delete
  2. saya suka tengok member super junior, sungmin buat gwiyomi..walaupun lelaki tetapi sangat comel dia buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ainim ni da sememang nya peminat super junior kan... hehehe :) papepon semua buat gwiyomi ni cute8 larhh.... :)

      Delete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...