Wednesday, 17 April 2013

kate kaw.??

ape KATE kaw.? kaw rasa.? ape MOOD korang hari ni.?? pkai baju ape.?? SIHAT.?? pintu rumah ok tak.??  hahahahaha :D 

ntah dimana nak mulakan bicara dan kata.. kata orang hati tengah berapi dan terase bengang dan satu lagi hati tengah terLUKA... huhuhu :) itu saket kan.??


Pernah merasa dihargai , disayangi , dirindui , dimanjai.?? pasti semua nya ada pernah merasainya kan.?? begitu jugak dengan Far... rasa dunia ni kita punye je dan bile macam tuh rasa orang lain takde pon takpe kan.??



TAPI..............



Pernah rasa disakiti , dicurangi , dibodoh-bodohkan tak.?? pasty ada jugak kan walaupon kita tak nak mengaku.. biasa lah... yang ni kan situasi buruk yang menganggu EMOSI la katekan.. hik..hik... :')


TAPI..............


Apa yang korang buat bile macam uh.?? lagi-lagi pada EMOSI yang tengah terganggu.??? hurmm... masing-masing ada cara tersendiri kan.?? 


itu saje..


#mood : KUCIWA GILER.!! :'(



1 comment:

  1. Perkara biasa dalam kehidupan..sabar seberapa daya yang mungkin..ehhehehe

    ReplyDelete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...