Thursday, 4 April 2013

last day story.. :)

hai rakan8 pembace... semalam tengok tak Far postkan satu gambar dak kecik uh.. Soory coz citer separuh jalan jer.. Far agak buzy.. So.. kesempatan yang ada ni.. Far nak rungkaikan siapakah baby yang dalam kain hijau tuh.. Korang agak8 la..siapa eh baby uh.??? Kalau jawapan korang uh baby Far.. memg totally wrong terus.. hee :) Korang tengok muke baby tuh ade iras8 Far tak.??


So.. dengan tak cakap bnyak.. uh sebenarnya anak buah Far yang baru dilahirkan di atas muke bumi ini pada 1hb April taun ni.. so..hari ni umor dye baru 4 hari.. baby uh baby girl.. her name Far tataw lagi... tgu la nanty Far umumkan name nya ye.. hee :) bertambah la anak buah Far dari sorang menjadi 2 orang.. mane taw nanty bertambah lagi kan.. akan diumumkan lagi.. hee =) Ooppss.. ade lagi ke.??? In Sha Allah.. coming soon... wee..weee..


# berblogwalking + membace8 entry8 menarik.! =) jomm....

2 comments:

  1. New baby born....
    Congrat untuk papa dan mama dia yek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx pak cik hanif <-- baby tuh cakap.. hehehehe :)

      Delete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...