Thursday, 18 April 2013

sana sini :)

wow.! sane sini...??? bercuty ke.?? [ bercuty apenya kan..duit dah kering..hik..hik.. ;) ] sebenar nya tahun ni Far terase sangat bahang8 orang yang nak berkahwin + tunang... bile plak turn far ni kan..hehehe :) takpe8.. tade can taun ni cube lagi taun depan.. kan.?? tak dapat taun depan taun ni jadi la..hahahaha :D


Rata-rata nak menjengah dari tahun ni ke tahun delapan depan.. penuh jadual Far taw dengan invitation kawin-kawin dan tunang8 ni.. macam banyak je kan..GELABAH la kaw farah.. hehehe :) ade plak tarikh nya dekat-dekat je.. hadooii.... kalaw kenduri dekat-dekat takpe la.. ni siap kena naik kuda menunggang pas uh kena tukar plak naik tren tukar lagi naik teksi , tukar lagi naik bas naik kete sudah... GELABAH lagi... huhuhuhu :)


So.. invitation uh semua nya dikalangan yang terdekat ofcoz la my kazen mazen pun tercalon sekali.. haiyookk.!! jadual undangan kawen lagi penuh dari jadual kerje.. hahaha :D HEBAT kan.?? 


So.. pada yang jaoh-jauh uh.. mintak maaf la.. saya tak dapat datang... tak termampu dek 4 kaki bulat-bulat nak dibawa dan membawa..hehehe :) dah la tuh tarikh kome-kome ni dekat-dekat.. tak kan dari SELANGOR nak ke NEGERI SEMBILAN pada masa yang sama ade di KL dan esoknya nak ke KELANTAN pulak.. hadooii... tokey bankrup tada bole jalan sudah.. kikikikiki :) badan letih + lesu.. maaf ye...! hehehe =)


itu saje omelan Far hari ni.. ADIos.!


#kepada yang berkenaan..mohon maaf dipinta kerana tak dapat menghadiri kenduri anda.. :')
#HAPPY BESDAY toooooo bro hanif yang selamat meningkatkan umor 1 tahun.. jangan dikatekan umur nya baru setahun ye.. cuma meNAMBAHkan lagi satu angka pada umur nya.. huhuhuhu :)


2 comments:

  1. Iishhh3... =___=" Penat tuh kalau nk ulang alik.. Dh laa jauh..

    #SENT msj jer kat diorg ckp mintak maaf bcoz bla bla blaa... Hehee ^_^

    ReplyDelete
  2. Jauh tu kerja kahwin....memang tak larat tu..hahahha

    ReplyDelete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...