Tuesday, 15 January 2013

esok.??

hehehehe :D kenapa dengan esok ye.?? time untuk mengetahui pemenang bagi "Giveaway Maliana.com" yang di anjur kan hari tuh.. Giveaway tuh tamat pada 10.1.2013 dimana semua bloggers telah pon meng"creative"kan diri masing2 untuk support G.A yang di anjurkan oleh Kak Mia dari Mialiana.com.. anda bole review bloggers2 yang join.. ramai taw.! termasok la far sendri mencalon kt diri far kat citu,. hee =) ta salah if kita join untuk suka2 and support each other rite.?? memg "fun" sangat2.. sambil tuh bole kenal dengan bloggers2 lain jugak.. =)

So... kesimpulannya.. kita tgu la siapa pemenangnya.. jeng..jeng..jeng.. mesty kak mia sibuk dok menilai coz esok dah tiba mase nya untuk kak Mia kite ni umumkan pemenang nya.. Pada bloggers2 yang join.. Gud luck to uols ye.... =) uols memg very "creative", "supportive" and "sporting" habis lah.. =)

Done .! tata...!

# need my glasses , mate ni perlukan nya.. saya rabun.! help me tuan kedai..=) tQ =D

No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...