Wednesday, 30 January 2013

Housemate #1

Pengenalan...

Far ade 5 orang housemate kalaw ditambah dengan Far..kami ber-6 .. mane far jumpe dyeorang ni semua..ntah.. kat tepi stesen bas kot yang kat tepi2 jalan tengah mintak sedekah..keh3.. far guraw jer.. dye orang semua ni kawan far dari sem 1.. kami sekelas , bukan sekatil , sebantal ye apetah lagi sebilik + sekelas tapi ade yang sekelas.. eerrkk...paham tak ayat tu?? hee =)

So.. kami diberi name... sha , tita , iqa , izah , kyan ( kyan tuh singkatan dari perkataan kak yan coz dye tue setahun dari kami..hihihi =) ) and far (tag diri sendri..nak femes jugak ..hahahaha :D )

So..kami berempat ( kyan , izah , iqa and far ) , kami ni same kosmetik dan jugak same kelasmetik .. erkk.??? hari2 la jumpe buat ketupat gosip + share ilmu-ilmuan (bukan ilmu ghaib or hitam ye..harap maklom)..

Bagi sha and tita.. dyeorang ni kelas lain.. tapi antara sha dengan tita ni.. dyeowang bukan sekelas tapi jiran bilik..macam mane dengan tita ni.. dye sebilik dengan izah..( paham kan ayat ni.??? hee =) ) So.. kenal2 la sampai la habis sem 1.. 

Sem 1 dah habis.. tapi rumah belom ade.macam mane dengan sem 2..tgu esok...! kecian kat kiteowang ni.selalu last minute dalam ape jue situasi.. hahahaha :D Nak taw kisah seterusnya..tgu admin citer post esok.. hari ni punye da habis.. admin ngantok ni.. =) gud nite.. ZZZzzz....

# tgah chat dengan ex housemate --> iqa <3







No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...