Tuesday, 29 January 2013

tunang.!

wah.! ta sangka..cepat nya masa berlalu.. umor pon dah meningkat dari setahun ke setahun.. Suke sangat.. tak lama lagi makan nasi minyak la... huhuhu :)

-
-
-


Seronok kan bile orang dok nak mencapai lagi satu step.. dari single ke ber"patner"... Far punye "turn" tataw lagi.jangan ditanye okeh..tak boleh dijawab .! hee =)

-
-
-

minggu depan ni member far mase kat politeknik dulu nak bertunang.. dah sampai mase dye dah.Tapi Far tak dapat nak datang..

-
-
-

siapa.??

-
-
-

Raja Nurul Natasha

- my housemate + my sweetz frenz in poli -
- cantik + tak sombong -
- rajin memasak kalau dye tade kuliah kat poli -
- seorang yang caring + care -


mish you and the moments with you.. selamat menjadi tunangan orang ye cik raja.! =) 



# pic takde lagi.. nanty bile dye dah upload kt FB.. far upload kat sini.. okeh .? tata.! itu saje entry hari ni.. tade idea..huk..huk. :')



2 comments:

  1. tahniah pada si tunang tuh.. Yg kita ni bila lah lg nk brtunang.. Hahahaa! Awal lg.. Blajar dulu, keja smpai brjaya bwu cari psangan hdup.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe., taw takpe.. tgu la mase nya nanty.. law nak kawen jgn lupe post kt blog ye.. hee =)

      Delete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...