Iklan Nuffnang

Tuesday, 29 January 2013

tunang.!

wah.! ta sangka..cepat nya masa berlalu.. umor pon dah meningkat dari setahun ke setahun.. Suke sangat.. tak lama lagi makan nasi minyak la... huhuhu :)

-
-
-


Seronok kan bile orang dok nak mencapai lagi satu step.. dari single ke ber"patner"... Far punye "turn" tataw lagi.jangan ditanye okeh..tak boleh dijawab .! hee =)

-
-
-

minggu depan ni member far mase kat politeknik dulu nak bertunang.. dah sampai mase dye dah.Tapi Far tak dapat nak datang..

-
-
-

siapa.??

-
-
-

Raja Nurul Natasha

- my housemate + my sweetz frenz in poli -
- cantik + tak sombong -
- rajin memasak kalau dye tade kuliah kat poli -
- seorang yang caring + care -


mish you and the moments with you.. selamat menjadi tunangan orang ye cik raja.! =) 



# pic takde lagi.. nanty bile dye dah upload kt FB.. far upload kat sini.. okeh .? tata.! itu saje entry hari ni.. tade idea..huk..huk. :')



2 comments:

  1. tahniah pada si tunang tuh.. Yg kita ni bila lah lg nk brtunang.. Hahahaa! Awal lg.. Blajar dulu, keja smpai brjaya bwu cari psangan hdup.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe., taw takpe.. tgu la mase nya nanty.. law nak kawen jgn lupe post kt blog ye.. hee =)

      Delete

Salam Ukhwah kawan-kawan Alam Maya :)

Assalamualaikum.. Sejak 2 menjak ni agak kepenatan sedikit ke sana ke sini .. Menjadi seorang suri rumah kan memang la begini lagi2 skrg f...