Wednesday, 2 January 2013

banyak nya.!

hurrmmm.. today.. i'm not feeling well.. Dah g klinik and jumpe dokter.. ta bole tido aku malam tadi menahan sakit yang teramat la sakit.. masok ni da 3 kali aku kne cm ni.. buat badan aku lemah je..Aku ingat nanty kne amik cuty and buat medical check up... So mase jumpe dokter tadi dye bagi aku 4 jenis ubat.. bnyak nya ubat dokter ni bg.. law 1 jenis ubat mam 2 biji law 3 jenis da brape plak.? 6 biji tuh..seb bek 1 jenis tuh mam 1 biji je.. law lam sehari kne mam 3 kali..so 1 hari badan aku akan dipenuhi dengan 21 biji ubat.....banyak nya dokter.. ni nak saya hidup lagi o bagi saya maty cepat.. hee =)





# balik , mam ubat , update blog kejap n skg na tido.. nite seme.!! ZZzzz....ZzzZZ...





No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...