Friday, 25 January 2013

komen + ronda2 =)

Hari ni... penat mem"Blogwalking" sane sini.. hahaha :D sambil tuh dok leka membace entry2 yang di"post" oleh kawan2 kita.. Sempena Maulidur Rasul semalam.. banyak kisah2 Baginda yang menjadi tumpuan Far untuk membace.. untuk menambah ilmu ape yang Far tataw.. hee =) Terleka dan berfikiran jugak bila bace2 entry tuh sambil sedikit sebanyak buat Far mengenali followers yang ade dalam list nie.. hee =)


Hope dapat keep in touch dengan semua nya.! hepi blogging.. <3 semua belog cantik2 + jeles tengok orang yang ade domain sendiri.. Bile nak dapat cam dyeowang neh.. huhuhuhu... sambil menulis + income pon masyuk walaupon sikit.. Seronok tengok para blogger menulis catatan dalam diari online ni.. macam2 cerita yang di kongsi. bukan cerita je okeh.. tips + tutorial dan macam2 lagi.. So..jangan lupe untuk membace + tambah ilmu pengetahuan.. Sronok sangat bile berada dalam dunia blogging ni.. Walaupon maseh baru tapi Far rase kebanyakan nya semua peramah..dalam 100% tuh , far rase 30% yang tak brape nak peramah.. hahahaha :D jangan marah ye ;) < tapi terase jugak la kan.. huhuhuhu >



#papepon tuh update story for today.! sory yang mane tersinggung tuh.. sekadar luahan haty ni.. huk..huk.. :'(



1 comment:

  1. come and follow u back, slm kenal

    http://www.wardatulasmar.my

    ReplyDelete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...