Sunday, 20 January 2013

Oh handphone.!



hari ni... hari yang gembire + gembira++ .. mane tak nya.. handphone yang disangke hilang rupe2nya ade dalam krete je.. tuh la..nak tolong cari pon ta bole.. hp out of battery and silent mood plak uh..so , len kali "charge" handphone tuh penuh2 + jgn na ngade2 silent mood.! padan an muke far.. nmpak sangat krete itu da lame ta clean up.. hee :) iye2 je sedih bagai.. carik bagai nak gile.. far ni seorang yang gelabah kn.? =)

Sekarang dah jumpe handphone tapi... bile masok simkad je.. handphone tuh mintak phone code plak.. ni la yang lemah ni..far ta ingat langsung code nya.. Dah ta boleh gune lagi handphone tuh..So... dengan rase bengang jap g bawak telepon tuh pergi kedai untuk pecah code.. haisshhh..geram taw.! :)




#hari ni hujan dengan lebatnya selepas panas yang HOT~ =)

4 comments:

  1. Hujan meredakan marah anda...kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho.. Taw takpe abg hanif.. ;) ujan uh kurangkn keredaan panas tuh.ekeke ;)

      Delete
  2. sabar2..nnt minta org kedai tu buang kod pastu far kena buat sticky note utk code tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee =) kononnya tanak owg taw sekarang padan la muke kn. nampak sangat ingatan far ta kuat.. hee :)

      Delete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...