Wednesday, 16 January 2013

Result Dah Umum..!!

Hahaha.. dup .. dapp... dup... daapp... makin kuat rasenya bile nak bukak blog tadi. ta sabar nak tengok pengumuman yang Kak Mia dari Maliana.com nak buat.. Nak tengok sape la yang jadi pemenang bertuah untuk G.A ni.. Mesty gempak kebaboommm... hehehehehe =)

So..nak taw sape pemenang nya .Jom intai sini.. Maliana.com (Pengumuman nama pemenang)...



Setelah anda klik.. macam mana.????

Puas haty kan dengan peserta2 yang menang tuh.. semua nya memg kreatif habis untuk menawan haty kak mia dan jugak nak dapatkan pendrive 4GB tuh.. sape tanak kn.. huhuhuhuhuhuhu

so,kat cini ,Far ucapkan taniah pada semua pemenang yang berjaye menawan haty Kak Mia tuh.. =) korang memg superb.! itu saje..tata.. =)


# Pahang 2 - NSembilan  1

No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...