Thursday, 10 January 2013

Giveaway Mialiana.com




Hai kak Mia.. hope ta terlambat lagi nak join contest "Giveaway" ni.. harap2 bole keep in touch ya.! hee =)



Saya paling suka entry Giveaway mialiana.com (sticky post) di Mialiana.com kerana.......

Saya dapat join yang dianjurkan oleh kak mia ni..1st time join bnde ni taw.! macam seronok je tgok blogger2 yang masing2nya kreatif buat itu ini.. nak mencube naseb la kn.. mane taw kak mia ni terpikat ke.. hee =) sambil tuh dapat kreatifkan otak saya nie.! hee =) dan jugak dapat knal blogger2 cm kak mia ni.. hee =) lagi2 ade hadiah nak bg.. free tuh.! saya nak bole tak.?? [ hope kak mia cair and bg saya adiah tuh.. hee =) 






                                                                                                         

Saya tag...




thx to adiezaff coz ajak saya join giveaway ni.! and support GA yang kak mia buat.. thxs a lot.!

#join last minute .. hee =)





6 comments:

  1. gud luck..
    dr segmen yg sme gak :)

    http://destinicinta.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Good luck!
    Ibu dari segmen sama & follow sini #10..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same2.. taniah ye arol...coz menang..if sudi follow saya ok.? tata :D

      Delete
  4. Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

    Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2 kak mia.. memg fun.! tq sebab sudi jugak tengok ahsil kerje yang seberape tuh.. 1st time join GA..hee =)

      Delete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...