Friday, 18 January 2013

Segmen Top Up by Blogger Emas Putih

tttaaaadaaa... Join lagi segmen yang dianjurkan oleh blogger2.. rajin kn.. hee =) tadi bile Cik Emas Putih  shout kat blog ni and dye pon dah follow far.. Far terus follow dye balik.. Far hargai sesape je yang datang.. Seme far sayang taw <3 .... sambil tuh far boleh tambah follower2 yang ade and bace entry2 mereke.. macam2 story ade.. So.. bace2 ternmpak plak segmen ni.. terus terjah.. jgn tgu lame2..hee =) Kali ni.. Far nak join segmen yang dibuat oleh Cik Emas Putih < far join taw .! >



Segmen Top Up By Blogger Emas Putih



itu saje..tata.! sape nak join klik je pada banner tuh okeh.?? bye2 lagi skali. =)


8 comments:

  1. jemput oin.hadiah ada jubah,maxi dress & rm100 cash!
    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. nanty far join.. selamat bersegmen giveaway.!

      Delete
  2. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  3. FD datang dari segmen yang sama. good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    jemput join Topup Giveaway dari FD
    http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum.

    kecik dtg dari segmen y sama :)
    done follow awak #
    follow la kecik balik kalau sudi. >.<

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  5. Salam...singgah sini dr segmen yg sama.

    Btw, jemput join GA sye =)
    http://noraishahzaharom.blogspot.com/2013/01/siapa-nak-hadiah-jom-join-ga-ni.html

    ReplyDelete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...