Wednesday, 23 January 2013

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

Join lagi satu segmen untuk malam ni.. tengah2 dok tengok tapi ta dapat dengar dengan jelas coz hujan yang lebat.. hmm... besh nya.. tadi panas pas uh malam hujan..Alhamdullillah.... suke sangat..hujan tuh kan rahmat.. OOOpppss... da jaoh menyimpang nya...

Actually nak join segmen yang di anjurkan oleh rakan blogger kita ni.. jom la..ta rugi pape pon.. nak taw.. meh klik sini.. 


nak join.. klik banner... <3

Nama Sebenar [dalam IC/kad pengenalan] 

FARAH ATHIRAH BINTI MUHAMMAD EFFANDI GOH

Tarikh Lahir [ikot surat beranak yang ade]

02 0gos 1989

Due date segmen : 31st January 2013



#sambil layan tb3.. BERSAMAMU .. [ feeling lebih :) ].. finish.. tamat untuk hari ini..start blogwalking and then off9 -->tido :P 


2 comments:

  1. tQ for join farah..tudiaa, laporan ikut yng tercatat..hehehe

    akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe :) saje je kan.dari tade buat pape uh.. <3

      Delete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...