Sunday, 27 January 2013

Fobia nya.?? k0rang.??

Fobia... ape tuh fobia.. menurut kefahaman diri far tanpa seaching kat mane2.. Fobia tuh satu kelakuan / sifat sesorang yang takot akan sesuatu yang terlampau... betol ke.?? kalaw nak taw lebih lanjut.. search la pada google ye..  hee =)

Korang penah jumpe orang yang fobia tak.?? tak pon diri sendiri yang fobia.?? Haa... cube tanye kejap pada diri tuh.. < yup.! saya ni memang fobia.!!! *tetibe je.. >

Korang fobia tentang apa eh.?? Far memamg ade seorang yang fobia pada something nie..eerrkk...?? Far rase majoriti yang fobia tentang nya.. Far ni memang ter"OVER" kalau terserempak dengan bende tu.. eee... kenapa la boleh ade bende cam uh.. hahaha :D Far memang geli + seram + ngeri + jerit kuat2 + sambil air mate mengalir.hahaha :D teruk gyle kan..

Betol ke orang kate..if kita nak hilangkan perasaan fobia tuh , kita kena selalu latih diri kita untuk mengatasi ketakutan yang "OVER" tuh.. k0rang rase.?? macam mane nak hilang fobia ni kalaw nak pandang pon tak boleh.. $#%$^%^(^#@


So.. anda fobia dengan ape.?? jom SHARE.!! hee :D komen kt bawah ye.... =)

2 comments:

  1. fobia ni ada banyak jenis dear... depends fobia yang macam mana... yang pastinya setiap orang ada fobia a.k.a. trauma mereka yang tersendiri...

    ReplyDelete
  2. saya fobia dgn lipas..kalo nmpk lipas confirm boleh loncat tinggi..mau sampai bintang kot..tp skang ni saya cepat2 sambar baygon trus kejar n bunuh lipas tu

    ReplyDelete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...