Monday, 18 February 2013

ber"Holiday" =)

Fuhh..fuhhh.. fuhh.. lame tak meng"update" belog + ber"blogwalking" frenz2 yang ade.. Sorry la.. baru je habis bercuty ni.. cuty kaw8 punye sampai 8 hari..hahaha :D memang menarik tertarik la cuty Far kali ni.. hee =)

Padahal cuty lame Far tak kemane pon.. saje luangkan mase dengan family.. FYI ... dalam kuarge Far actually ade yang da kawen..So... jarang2 la kami ni berjumpe.. So.. mase ni lah.. Far ambil kesempatan cuty ni untuk bersama2 dengan mereka.. memang bahagia sangat la.. tak boleh nak di ungkapkan dengan kata2. hee =)

Dalam tak kemana2 tuh... sempat jugak la.. Far pergi ke Genting Highlands + Bukit Fraser.. hee =)  itu la yang Far kaw8 cuty and manfaatkan cuty dengan baik.. letih kan keje....ni la mase nya nak berjimba2..hahahaha :D

Tapi tuh la.. nak ke Genting Highlands uh ke " Strawberry Farm " ..Bak kate orang... Dah alang2 menyeluk pekasam biar la sampai ke lengan...tapi...... hajat Far tak sampai lagi nak bawak dyeowg naik Genting Highlands wif "Cabel car" coz terlalu la ramainya orang. law nak cakap pasal parking tapayah la citer la.. penuh + dengan bas yang berbas-bas.. erkk .?? paham tak ayat uh.. hee =) So.. lain kali Far bawak dyeowang naik lagi + Far akan bawak mereka naik wif cabel car..

Kesimpulannya.. Far bawak dyeowang pergi "Strawberry Farm " je kerana orang terlalu ramai..kan orang lain bercuty jugak..ape la kan.. bole plak Far lupe waktu uh orang tengah cuty Gong Xi Fa Cai..huhuhuhu (^_^)


# Genting Highlands hanye 45 minit je dari rumah..jauh nyaa~~ =) tapi tak semua ade mase cuty ni.. masing2 ade komitmen..yang pastynya cuty ni..bersama mimi + papa.. always wif them.. Love u mimi + papa.!! <-- mimi tu mak saya , bukan kawan.. (^_^)





6 comments:

  1. hohohoo!! Holiday trip ngan family mmg best sngat... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw takpe..ase tanak keje je..hahahaha :D

      Delete
  2. Wah!! holiday dan bermesra dengna keluarga...bestnya

    ReplyDelete
  3. wah..holiday..bestnya.saya cuti CNY ni dok umah je..spend masa ngan anak buah..hehe..gambar xde ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. gmbar ade tapi segan la..hee =) nanty ade mase saya upload dekat twitter.! =)

      Delete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...