Sunday, 3 February 2013

Dah tunang.!

kenal dengan seseorang buat kite rase dye lah segalenya..
Tapi.. 
tak semua bernaseb baik dalam hal cinta..
jangan pulak kita sangke cinta itu kejam membunuh.. hahahaha :D

cinta tak kan datang kalaw kita tak jugak mencari..
< tak salah mencari tapi jangan ambil hak orang.. okeh.?? >

Dalam perhubungan....

kalaw kita rase dye yang terbaik .
hargai lah dan terimalah diri nya seadanya.

InsyaAllah... dye la yang akan menemani dirimu di dunia dan diakhirat nanty.

yeke.? eerrkk.??

tapi...

jangan lah fikirkan akan mase silam nya.. 
kerana masa silam itu..
pasty pahit lebih banyak dari manisnya...

kita panjatkan kesyukuran..kepadaNya..
Syukur Alhamdullilah..
kerana Nya.. kita dipertemukan dengan seorang insan yang menyempurnakan diri kita..

Amin.!

Taniah sha.. selamat bertunang.!
cepat2 kawen okeh.?
=)


jom tengok gambar gojes kite ni.. simple + sweetz sangat.!



sweets natasha.! <3



- wif her future mother..i think.! hik..hik.. -



- ni cincin tunang.. 88 karet taw.! hahaha :D -
 < nak jugak.! tataw bile boleh dapat..huhuhu >



alololo.. manje nya.! jangan pandang lame2.. 
hehehehe =)


- saya nak ambil balik cincin ni.. mak saya punye... ehehehe =) -



malu2 je nampak.! =) 


# Far punye turn taun bile la ekk.?? doakan far punye turn ye.. ppsstt... far nak pergi mencari ni... gatal kan.?? ehehehe =)






1 comment:

  1. Tahniah buat kawan awak yek....
    Cantik pakaian dan background tu..

    ReplyDelete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...