Friday, 8 February 2013

just 4 u

wahh.. k0rang nak taw tak.. today is my best frenz a.k.a my housemate from sem 1 to sem 6  at poli until now yang Far dok selalu citer2 tuh.. nak taw sape.?? ni la dye.. Seorang kakak yang garang..hak..hak..:D bukan seorang yang garang malah mengerikan setiap anggota2 dalam tubuh far ni.. organ2 tuh..law nampak dye.. terus tukar suhu badan.. dari elok + bertukarjadi panas + hot ! ekekeke :) dapat teka kan.????

Sape lagi kalaw bukan yanti a.k.a kyan.. jom kita wish her dan nyanyi ramai2 lagu birthday tok dye.. nggee ;) khas untukmu sayangs.!!!

happy birthday to u...
happy birthday to you....
happy besday to kakak..
hbesday to u...

-far doakan yang terbaik untuk kyan didunia dan diakhirat-
- moga kyan + dye dapat bersame dan teruskan ke next level -
( kawen la cepat2 okeh.!)

far rindu saat2 bersama kamu + harap hubungan kita sebgai kawan terus utuh hingga ke akhir hayat
salah silap harap di maafkan 
thx 4 being my good sister since 1st time we meet

<3





2 comments:

  1. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Happy birthday utk kawan Far tu ye :)

    ReplyDelete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...