Friday, 1 February 2013

math good or not.? u think.??

entry kali ni..tajuk memang out..hee :) berkisar kan tentang math.? ape tuh math.?? matematik la.. yang tuh singkatan for mathematics in loghat english.. hik..hik.. =)

So.. mase k0rang belajar dolu2.. pernah tak terjumpe or memang betol2 jumpe dengan seorang lecturer yang memang tegas dalam satu subjek.?? Bagi Far , zaman poli + belajar math memang la suke tapi.. tak suke.. mmmm.. caner uh.. tapi disebabkan lecturer tuh la.. student2 seme tak brani buat hal.. hahaha :D masok kelas.. panctual okeh.? ta penah miss satu pon kelas dye + kami semua datang awal.. baru k0rang taw dapat lecturer macam tuh kan. hahaha :D

Actually , dye ok orang nya cume dye tanak student dye out dalam subjek tuh.. xpecially subjek "MATH".. memang gempak.. dye "train" kami macam gerabak kretapi askar.. errkkk..?? *tetibe je.!

Pengalaman belajar "math" wif lecturer wif her name start wif capital "A"..Kalaw masok tang subjek + lecturer uh kompem semua student < lagi2 kelas far.. DIP B > pasty kne siap sedia.. anda kena cukup sedia untuk berperang wif pensil + kertas + pemadamliquid + otak pon kena speed up sampai habis a.k.a pick up ..hahaha.. :D if lambat korang tertinggal lah.. papai.! tata.! babai.! siap la dapat markah sikit je.. hee =) dye tak kan teragak2 tanak terima jawapan bagi soalan yang dye bagi.. ** kaw lambat , kaw tinggal.. hee =) < trademark.! >

Anda hanya ade beberapa saat sahaja.. bilang dye hitung mase tinggal 10 saat.. baik hantar walaupon k0rang punye jalan keje "math" tuh belom siap.. seraamm kann..?? < dah macam masok game " u ade 60 saat " je weh.. hik..hikk.. >

# buat saye lebih tercabar untuk masok kelas tuh.. errkk.. heehehehe :) tade kene mengena tajok wif cter tapi sikit tuh adelah... i'm blurr hari ni coz cuace panas.! =P

4 comments:

  1. ops..iman pon stdnt dri poly tau budak eng.seyes math dyorg memang senang.ingt tak kalau time spm add math susah gedabak tapi msuk poli senang giler.xpaham betoi iman

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw takpe.. agak senang kan.?? kalaw dulu nak dapat 1 markah pon susah..huhuhu

      Delete
  2. hohohoo..! Seram jugak lecturer maths awk tuh.. Ngehh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw takpe.. kne prepare diri sebaik yang boleh.. naseb badan la law ta dapat jawab..ekekeke =)

      Delete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...