Thursday, 7 February 2013

kenangan pahit manis #2

Dalam mase sem tuh.. Far rase dalam pertengahan dah kot..Far tak pasty hari , tarikh hari tuh.. yang pastynya waktu tuh waktu malam... huhuhuhu.. =)

Siasatan situasi bermula.... ready andddd...action.....

Pada malam itu... lepas maghrib ke isyak..?? semua kawan2 Far semuanya dah keluar tapi.... bukan semua.. tinggal Far and cik Tita je belom.. paham kan.?? Nak buat macam mana..tade orang nak bawak kami berdue... kan tita kan.?? hukk.huk... dah..!stop nanes tita.. owg nampak muke buruk tuh..dah tak comel nanty.. hihihi :)

So.. pada malam tuh..pelbagai perkare yang berlaku pada kami ber-6.. ntah macam mana bnde tuh terjadi.. lagipon kabur2 gituh.. huhuhu :) So... kejadian pertama... tengah2 Far duduk dengan tita dekat depan tb + sambil tita tuh menghadap laptop.. tiba2.....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

telepon tita berbunyi...ish.. tita ni..buat orang suspender je taw... len kali silent kan la Iphone tuh..Tita pon angkat Iphone tuh.. sape yang kol agak nya ye.??  jeng..jeng..jeng... sape lagi kalaw bukan seorang lelaki yang panas baran < pakwe sha la ni kan.? hehehe > .. macam mana dye tak panas baran.. sha tak jawab panggilan dye..terus dye datang serang kubur rumah kami.. yang lucu nya... Cik Tita ni la.. dye jawab kol pak cik kat lua rumah pas uh dye boleh cakap " kami tade kat rumah " dengan sore yang perlahan + gemah gemalai kuat sambil menyorok kat dalam rumah.. errrmm...amik kaw sekali... kami berdua ( Far and Tita ) kena jerkah dari luar coz dah terkantoi.. padan muke kaw sayangs..hahahaha :D tita...tita... kenapa lah kaw penat2 menyorok..dye dengar sore kaw la.. cakap punye la lemah lembut + gemalai kuat ... naseb badan la kan..tak lame lepas tuh.. pak cik tuh pon balik..lega kan tita.! ffuhhh..~ < boleh bernafas + sedup oksigen dengan baik > sambil tergelak2 dalam rumah.. tita..tita.. macam2 hal... len kali jangan cakap kuat2..orang tak dengar la..


# So.. be careful kalaw ye pon nak menipu.. hihihihi :) So..tunggu the next story... kisah nya panjang lagi malam tuh.. tgu esok la cter pulok , kang panjang menjela sangat ase bosan pulok kan....jeng..jeng..jeng... agak2 k0rang la kan..ape yang berlaku lagi ye malam tuh.. betol2 dugaaannnn.... tido pon tak lena :)


1 comment:

  1. MwahahhAHa..!! Tah ape2 tah.. Klakar arh korng nie.. Puteri pn prnah wat cam tita jugak.. "Xda owg di rumah..!" Bkan men kuat lg, pas tuh mula lah nk cari tmpat persmbunyian.. Hahaa..!

    ReplyDelete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...