Tuesday, 5 February 2013

twitter Oh twitter.!


Wahh.. saya ada akaun twitter la... Actually dah ade lama tapi tak pernah pon nak explore ape ade pada twitter ni coz bagi Far function dalam tuh macam susah je.. terlalu simple.. hikk.hhikk.. =)

So.. hari ni dengan mase kelapangan yang terlebih nak explore.. "aku ade twitter , kau ada ?? " hee =) * guraw2 ye..

So.. kepada rakan2 blogger yang ade dalam blog far.. jom add twitter Far..boleh kan.?? <3 i'm new in twitter and here.. So.. share2 la knowledge anda okeh.?? k la.. out.!

#Oh my twiiter , kenapa ko macam susah ni.. =( 

7 comments:

  1. Puteri xda twitter nie.. X paham aper yg besz sngat nyer twit2 nie..?? Hehee! Sbuk sngat ngan FB & blog. xda masa nk buat twitter. But, msing2 pnya minat lah kn.. :)

    Stay cool..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la.. ni yang gah mencube ni. hik..hik.. :) naik bengong dibuat nya explore bnde ni..hee =)

      Delete
    2. Hahaaa...!! Padam blik jer twitter tuh.. (Ngehh3.. Jhat nyer..)

      Delete
    3. alamak.. kejam nya.. takmo "bunuh" dye la..sayang la pulok.! hehehehe

      Delete
  2. Uhuk, twitter sy dh malas nak update.
    Hee, dah follow, tp kalau nama sy tk keluar kt kotak followers,
    Cakap ye. Sebab kadang2 nama sy tak keluar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. okok.. dah check.. name tade.. follow balik eyh..jgn mara..

      @Athirah_Fa

      Delete
  3. follow lah saya.. @Ainimrashihah :)

    ReplyDelete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...