Friday, 8 February 2013

kenanan pahit manis 2 - ii

Dalam bercerita ni..mesty korang nak jugak taw pasal fa.. kan2.?? Fa ade jugak buat masalah.. tapi tade yang serius..cume sikitttt jjeee.. hee =) sikit tak sikit jugak la kan.. tapi parah buat far and housemate iaitu pada sha , kyan & tita.. lupe nak bagi taw.. rumah sewa tuh ade 2 bilik je..bilik depan : izah and eqa dan yang bilik belakang uh , kami bereempat.. hee :)

Actually.. Far tataw macam mana.. yang Far ingat..satu hari uh.. Fa menyebabkan kami berempat ni tade bilik..hahahaha kemane la bilik tuh pergi.. sian an.. lepas satu masalah.. satu masalah yang datang.. haiiilaa.. macam2 dugaan far pikir..

Sebenarnya.. bilik tuh ade 1 je plug.. itu la nak gune untuk lappy , untuk charge telepon.. macam2 la..ppssstt...ade satu lubang kat siling rumah tuh.. kadang2 sha rase macam ade orang ngitai2 mase dye tido..hmm..seraammm nya...

Kes ni mase kami dah nak habis sem dah pon.. far punye la hebat kan..konon nya nak jadi budak letrik.. alih2 lain jadi nya.. terus plug uh tak boleh nak pakai.. jahanam far keje kan..hahahaha :D So..itu la sebabnya kami berempat kehilangan bilik..kan2.?? Far..far.. law kaw ta usik mesty kawan2 ta hilang tempat tinggal..ekekekeke :D

ape lagi.. sejak dari kes uh.. kami berempat tido kat ruang tamu.. bawak turun tilam..pindah ke tempat tinggal baru..huhu sronok nya..hahaha.. pakej tempat tido + tb "14 dengan gmbar yang superb < berbintik2 tb uh, tak clear langsung>..hahahaha :D

kami pon terus la mulekan hidup baru kami di ruang tamu.. kat situ lah kami makan , kami tido , kami gossip2..hehehehe :D maaf kan far ye sayangs2 semua... Far tersengaje.! heehehehe


# makan pedas sanggat habis semua beratur nak masok toilet..hahahaha :D sha masak pedass giler.. mane tahan perot ni.. termasok sha jugak.. dye pon tak tahan pedaasss.. ekekeke ;) beratur kat atas tangge tunggu turnn.. errkk..? hehehehe :)

2 comments:

  1. Alolooo..., kcian nyerw.. Tidow kat ruang tamu rmai2 lah nie..? Best jugak tido kat situ.. Hahaaa! Smpai jahanam plug tu far buat..? Isshh3... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn sangke dak elektrik je taw repair..dak IT pn hbt la..pai jahanam far kejekn plak tuh.haha :D

      Delete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...