Thursday, 7 February 2013

nikah sudah..!!

Semalam berinai , malam ni nikah la... berdebar2 menanti siapakah gerangan yang telah menambat haty ini dan sudi menerima diri dengan seadanya.. hmm... dup..dap..dup..dap.. haty ni dibuatnya.. betape nerves nya.. Yela... malam ni sah nya jadi isteri orang.. dapatkah saya menjadi isterinya yang terbaik.?? bolehkah menjadi ibu2 pada anak saya nanty..

Bile pandang ke luar.. semuanya sedang di uruskan oleh wedding planner.. pelbagai yang nak diuruskan oleh dye.. macam mana susun atur meja + kerusi , lauk pauk nak letak dekat mana , pelamin lagi , kena susun dan buat semua nya berjalan lancar.. If plan A sangkut , plan B kena la gune.. macam2 kan.. penat taw nak uruskan itu ini..


baju nikah saya yang tergantung.. cantik kan.??

Jam tetap berdetik mengira waktu.. makin cepat terase jam ni berdetik.. nerves tapayah cakap la.. takot bercakap kang pipi tertarik2... ekekekeee.. ;)

tibe2 kan... 

-

-

-

-

-

fa dengar macam ade owg dok panggil2.. Far.. bangun la.. bangun la.. dah subuh ni... wait.!!! subuh.???
dekat mane sekarang ni..?? jap.. fokus kejap terhadap bunyi tuh.. ye..ade orang panggil.. far.. bangun la.. bangun la..subuh dah ni.. sekali bukak mate.. menjerit sekejap.. aaaaaaaa....... < nampak kawan far dok pakai telekung..haisshh..terkejut Far.. > terus segar bugar mate tengok hantu depan Far..terkejut sangat okeh.. bulat mate yang sepet ni..ekekeke


# ni mesty penangan pakai inai semalam.. terbawak2 ke mimpi..teruk betol .! haisshh... terserlah mimpi cinderella malam tadi nak jadi puteri tak dapat ...kasut tertinggal kat tangga umah mase mimpi tuh tadi gara2 carik bunyi orang dok panggil2 tadi... spoil.!! law tak tadi dah jadi bini orang dah..hahahaha :D ( O.o )




4 comments:

  1. wah... dah teringin sangat dah adik akak ni... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la pasal kak farah..doakan saya.. hehehe

      Delete
  2. hahaha..mesti mse tu dok tgk inai kat tgn pastu bergn tu bwk smpai ke mimpi..hehe

    ReplyDelete
  3. Alolooo... Mimpi nak nikah trus.. Acehh..ceh.. Biasa arh tuh. Pernah jugak.. (Slalu kot.. Hehee..!) Akan tiba 1 hari nnti buat kita smua.. :) In Sya Allah.. AMIN3!!

    ReplyDelete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...