Iklan Nuffnang

Monday, 4 February 2013

Far dapat keychain....

wah.! Amin + syukur Alhamdullilah.. Ade jugak yang nampak Far punye blog ni walaupon maseh baru.. tak sangke tercalon sebagai pemenang.. Dalam banyak2 GA..Ade satu je terlekat..thanks too abg hanif.. Seronok sangat taw..tataw nak gambarkan perasaan ni.. papepon.. thanks kepada para bloggers yang sudi komen dekat citu... Harap2 kite dapat keep in touch.! =)

:: Berikut adalah pemenang yang menang ::



Congrats.!
kepada 9 pemenang lagi... =)
uols semuanya terbaik.!
<3

#tengah hantar details to abg hanif..thanks abg hanif.! <3 tak sabar nak tunggu keychain..akan disimpan dalam peti besi supaya tade orang curi.! ngee ;)

7 comments:

Salam Ukhwah kawan-kawan Alam Maya :)

Assalamualaikum.. Sejak 2 menjak ni agak kepenatan sedikit ke sana ke sini .. Menjadi seorang suri rumah kan memang la begini lagi2 skrg f...