Thursday, 21 February 2013

merisik-risik..ssshhhh....

haaa.... kali ni... dah merisik2 pulak... kan hari uh Far da nikah.. haishh.. nape tetibe merisik ni... haa... tuh la dia...mulut masin + dengan perangai macam budak2... padan muke kaw Far... baru kaw taw.. kaw tuh da tue.. dah patot jadi bini orang la..law dah kawen sekarang anak mesty dah due tiga orang.. eerrrkk..?? tapiii... saya belom bersedia.. hellpppp....!!!! toloonnggggg.........



Far... stopp.. menjerit.. Dah kenapa.. sawan ke.?? orang tanye2 je...fuuhhh... naseb baik baru tanye.. law betol2 naye je diri ni.. saya betol belom bersedia nak jadi hak orang..dah la ta kenal + tak penah jumpe pon..haiyaaa...! mak cik.. bukan saya tanak tapi mak cik taw kan saya ni.. makk saya pon cakap.. saya ni pemalas , kuat makan , belajar pon tak tinggi , cantikk...lagi la tidakk... mungkin cute tuh ade..hee =) Maaf la sebab saya tolak permintaan mak cik tuh.. bukan ape.. bagi saya masa sambil2 tuh boleh la carik yang lain kan.. yang lagi elok dari saya ke... hee =) saya memang la single + solo tapi mak cik paham kan keadaan kuarge saya.. < bermonolog sendirian jika Far ade dalam situasi tuh .. hee =) >



Ape pandangan korang.. lelaki tuh seorang yang berpelajaran tinggi < sekarang tengah amik PHD > + hidup plak mewah + adik beradik dye seorang lawyer + dye bakal menjadi seorang dokter , rase2 nya lah...fffuuhhh... sangat berbeza okehh.. Far plak..hidup nya..alahai... segan nya nak bagitaw..



# Rahsia yang mak saya cerita masa cuty 8 hari tuh.... hahaha :D ade mak cik nak masok meminang saya tapi ianya ditolak dengan baik oleh mak kerana saya tak sedia untuk terima dye lagi...patot la dada saya berdebar2 je..rupe2nya ade cerita yang gerun..hee =)




8 comments:

  1. Alahai Far...kalo terima pun xsalah sebenarnya. Kawan je dulu..kalo dah betul2 kenal baru la terima. Mana tau, first time tengok terus suka..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. segan la.. dye uh blaja tinggi sangat...lagipon mak dye tanye direct sangat..bukan tuan punye badan...hee

      Delete
  2. terima dulu pun x salah kot Far...or jangan cakap terima dulu...berlapik...kata nak kenal dulu...jumpa dan kenal dulu orangnya macam mana...kira x janji lah benda tu jadi... mana tau itu satu jodoh yang baik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.! law jodoh..bagus la..amin.!! hee =)

      Delete
  3. Replies
    1. hee.. berkawan eh.. tuh mak dye yang tanye...tuan punye badan pon tapenah nampak..hee =)

      Delete
  4. Perrghhhh...! Hhahaha... Ada aunty dtg merisik tuh... Ngehh3.., kalau pu3 mesti bangga sikit rasa tuh. HEHEE..! Just be friend with him dulu.., mintak 6be ngan ngan mama dia tuh..

    #Isshh2..., jngan lah malas sngat. Makan tido, mkn tido.. Blajar jadi "isteri" kat umah tu b4 kahwin, nnti senang lah.. haha.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Putri gelak eh..geletek sat g bru taw..blm kne tang dye.t law ad memg far g komen ckup2..agagaga :D memg la..tp dri ni trlalu kerdil.na jd bni kpd seorg dkter uh..da la t nurse kt hsptal lg cun + seksi.hbs la far.kne tgal..hukhuk :'( tanakkk....

      #bkn xnk jd rajin tp far la neh kdg2 dtg penykit M..hehe

      Delete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...