Friday, 1 February 2013

Flashback dulu boley.? =)

Dah kenal2 dengan member2 kite.. jom..sambung citer , tapi sebelom tuh ...jom..flashback sekejap ke belakang.. =)

Sebelum tamat + mase yang suntuk tuh.. kami dengan penuh bersemangat walaupon hari tuh hujan dengan lebatnya.. sanggup berteduh dari hujan menggunakan payung.. masing berkapel2 lah.. paham tak maksudnya tuh.??? ala... satu payung tuh kongsi berdue la.. sweetzz kan.. dah la baru balik dari kelas.. Si Iqa nie mengajak tok tengok rumah.. nak tanak.. pegi la jugak.. Tapi........dalam perjalanan tuh......

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tade pape pon yang berlaku cume...... jaoh la.. pas uh naseb kami waktu tuh.. pakai payung ke tak pakai payung pon same je..hujan lebat + angin yang kuat lagi.. agak2 korang ape jadi kat payung tuh.?? < fikir2 kan la.. nak taip pon nanty korang tak paham.. hahaha :D > 

** basah kuyup time uh.. habish baju kurung kami , mahal taw.! < 3 pasang rm 10 =) > hakkkcchoommm...! mmm..kan dah selseme.. hidung berhingus sudeh... agagagaga :D


---- sem 2 bermule.. ade lagi sambungan nya.. jom ikoti 1 semester kami dengan penuh cabaran + rintangan yang kami lalui dengan pelbagai ekspresi dirimu bagaikan tiada henti.. ingin aku..terbang bersamamu.melihat karenah , melihat telatah.. eh2..ternyanyi pulak..ntah betol ke tidak liriknya tuh... aduhh... malunya.! sedaap kan sore ambo nie. hak..hak..hak.. =) 

adios.! sambung lagi... <3 wif love.!

No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...